ORAR IMPRUMUT CARTI
CAUTARE CARTI DIN BIBLIOTECA
CUVINTE CHEIE
Literatura româna, Literatura româna pentru copii, Literatura universala, Literatura universala pt copii, Enciclopedii, Dictionare, Astrologie, Matematica, Literatura populara, Limba franceza, Biologie, Stiin?e socio-umane, Fizica, Istorie, Geografie, Metodica, Pedagogie, Atlase, Psihologie,Arta, Religie, Muzica,Limba Engleza
Mihai Eminescu
Ion Creanga
H. C. Andersen
H. C. Andersen
H. C. Andersen
CĂRȚI SI ZIARE ONLINE
„Cel care citește trăiește o mie de vieți înainte să moară, Cel care nu citește, trăiește doar una.”
(„Dansul dragonilor”, George R.R. Martin)
Recomandari pentru lectura
Micul Print - ANTOINE DE SAINT-EXUPERY
Probabil cea mai citita carte din lume (dupa Biblie) si, fara indoiala, cea mai tradusa, Micul Print este un veritabil fenoment cultural de mai bine de sapte decenii.
Istoria lecturii cartii Micul print este povestea unei incercari de recuperare a unei stari ingenue, indiferent de continentul, cultura, limba sau dialectul in care a fost "naturalizata". Sunt cuantificate, de altfel, 270 de limbi si dialecte, existand chiar versiuni in limbi moarte, precum latina sau aramaica.
Minunea - R. J. Palacio
Unul dintre tilurile cele mai importante ale ultimului deceniu, Minunea este o meditaţie despre bunătate, curaj și acceptare, scrisă cu sensibilitate și umor. August Pullman este un băiat de zece ani care a avut ghinionul de a se naşte cu o teribilă diformitate facială. „Nu judeca după aparenţe“ pare să fie ideea de la care porneşte R.J. Palacio, iar una dintre cheile de lectură este dată de replica vulpiţei din Micul Prinţ: „Bine nu se vede decât cu inima. Esenţialul e invizibil pentru ochi.“